Je kunt deze koppeling 30 dagen gratis uit proberen. Aan het einde van de proefperiode krijg je automatisch de mogelijkheid te verlengen en te betalen.

Formulier aanmelden koppeling
€ 120 excl BTW

Productbeschrijving

De koppeling zorgt dat facturen in je Magento webwinkel automatisch worden doorgegeven aan Minox. Deze koppeling werkt in batch mode. Dat betekent dat een aantal keer per dag de facturen uit Magento worden opgehaald en doorgestuurd naar Minox.

Je kunt deze koppeling 30 dagen gratis uit proberen. Deze gratis periode wordt niet automatisch omgezet in een betaald contract. Je ontvangt een aparte email waarmee je het gebruik van de koppeling kunt verlengen. Wil je verlengen dan betaal je een jaarbedrag afhankelijk van het aantal facturen dat je verstuurt. Zie de Prijzen-pagina voor meer informatie over de prijzen.

Voor deze koppeling heb je een Magento webwinkel nodig en een account bij Minox. Je dient zelf een account bij Minox af te sluiten en je eigen webwinkel te hebben. De kosten voor Magento en Minox zijn NIET inbegrepen.

Er bestaat de mogelijkheid om je bestaande facturen te migreren naar Minox. Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid neem dan contact met ons op.