Je kunt deze koppeling 30 dagen gratis uit proberen. Aan het einde van de proefperiode krijg je automatisch de mogelijkheid te verlengen en te betalen.

De koppeling kan alleen geconfigureerd worden als de webwinkel online is en zonder wachtwoord bereikt kan worden. Zorg dat de webwinkel BTW tarieven heeft en dat de permalinks aan staan.

Formulier aanmelden koppeling
€ 120 excl BTW

Productbeschrijving

De koppeling zorgt dat bestellingen die in WooCommerce op voltooid staan automatisch worden doorgegeven aan MoneyBird. Binnen MoneyBird wordt een factuur voor deze bestelling aangemaakt. Bij de verkoop van producten zal een bestelling vaak op voltooid gezet worden als de producten verzonden zijn. In geval van de verkoop van virtuele producten kan de status op voltooid gezet worden als de betaling is ontvangen.

Je kunt deze koppeling eerst 30 dagen gratis uit proberen. Deze gratis periode wordt niet automatisch omgezet in een betaald contract. Je ontvangt een aparte email waarmee je het gebruik van de koppeling kunt verlengen. Wil je verlengen dan betaal je € 120,00 per jaar. In dit jaar bedrag zit het sturen van 1000 facturen inbegrepen. Verstuur je in het jaar meer dan 1000 facturen dan betaal je €50 extra. Je weet dus altijd wat je jaarlijks maximaal kwijt bent.

Voor deze koppeling heb je een account bij MoneyBird nodig. Let op: Je dient zelf een account bij MoneyBird af te sluiten. De kosten voor dit account zijn NIET inbegrepen.