Je kunt deze koppeling 30 dagen gratis uit proberen. Aan het einde van de proefperiode krijg je automatisch de mogelijkheid te verlengen en te betalen.

De bol.com koppeling zet bestellingen een-voor-een door naar Factuursturen. De bol.com koppeling boekt niet de maandelijkse factuur door naar Factuursturen en niet de maandelijkse kosten. Overleg met je boekhouder of de deze koppeling nodig hebt voor je administratie of dat je de maandelijkse bol.com factuur mag gebruiken. Voor meer informatie zie de FAQ.

Formulier aanmelden koppeling
€ 120 excl BTW

Productbeschrijving

De koppeling plaatst de bestellingen uit de Bol.com webwinkel in de Factuursturen boekhouding. Omdat de bestellingen automatisch worden doorgezet bespaart de ondernemer met deze koppeling tijd op de financiele administratie en worden fouten voorkomen.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling haalt gedurende de dag de bestellingen op uit de webwinkel en stuurt deze door naar Factuursturen. Bestellingen worden 1 keer doorgestuurd, niet vaker. Indien gewenst kunnen bestellingen met terugwerkende kracht worden doorgezet. Neem hiervoor contact met ons op, er wordt voor deze dienst een bescheiden vergoeding in rekening gebracht.

Installatie koppeling

Op deze pagina kun je je registreren voor een gratis periode. Na het invullen en versturen van het formulier ontvangt een email met de aanmelding. gaat de koppeling voor jullie klaarzetten en daarna kunnen jullie de koppeling configureren. Hiervoor ontvang je een aparte email met een link naar de installatie-handleiding en inloggegevens voor het persoonlijke dashboard.

Mocht je er niet uitkomen dan assisteren we graag.

Support

Er is een uitgebreide handleiding voor de installatie van de koppeling. Vragen en opmerkingen zijn zeer welkom via webcare@webwinkelfacturen.nl. We streven er naar alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Prijsinformatie

Zie de prijzen-pagina.
Voor deze koppeling heb je een Bol.com webwinkel en een account bij Factuursturen nodig. Let op: Je dient dit zelf te regelen. De kosten hiervoor zijn NIET inbegrepen.