Koppeling Multisafepay - Twinfield

Je kunt deze koppeling 30 dagen gratis uit proberen. Aan het einde van de proefperiode krijg je automatisch de mogelijkheid te verlengen en te betalen. Meld je aan met onderstaand formulier. Dan ontvang je een email met een persoonlijke licentiecode en een link om je koppeling te activeren.

Formulier aanmelden koppeling

Productbeschrijving

De koppeling plaatst de betalingen uit de in de Twinfield boekhouding. Omdat de betalingen automatisch worden doorgezet bespaart de ondernemer met deze koppeling tijd op de financiele administratie en worden fouten voorkomen.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling haalt gedurende de dag de betalingen op uit de betaalprovider en stuurt deze door naar Twinfield. Betalingen worden 1 keer doorgestuurd, niet vaker. Indien gewenst kunnen betalingen met terugwerkende kracht worden doorgezet. Neem hiervoor contact met ons op, er wordt voor deze dienst een bescheiden vergoeding in rekening gebracht.

Installatie koppeling

Op deze pagina kun je je registreren voor een gratis periode. Na het invullen en versturen van het formulier ontvangt een email met de aanmelding. gaat de koppeling voor jullie klaarzetten en daarna kunnen jullie de koppeling configureren. Hiervoor ontvang je een aparte email met een link naar de installatie-handleiding en inloggegevens voor het persoonlijke dashboard.

Mocht je er niet uitkomen dan assisteren we graag.

Support

Er is een uitgebreide handleiding voor de installatie van de koppeling. Vragen en opmerkingen zijn zeer welkom via webcare@webwinkelfacturen.nl. We streven er naar alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Prijsinformatie

Na een gratis 30-dagen proefperiode krijg je een jaarcontract aangeboden ter waarde van 60 Euro (ex btw) / jaar.
Voor deze koppeling heb je een account bij Multisafepay en een account bij Twinfield nodig. Let op: Je dient deze accounts zelf af te sluiten. De kosten voor deze accounts zijn NIET inbegrepen.