Wij hebben een interessante vacature voor een backend PHP developer.

Over het bedrijf:
Webwinkelfacturen is een integratie-partij. Wij koppelen webwinkels en kassa's aan boekhoudsystemen. Verkopen in de webwinkel / kassa worden automatisch doorgezet naar de boekhouding. Hiermee besparen webwinkeliers tijd want zij hoeven niet meer over te tikken. Voor het doorzetten van omzet gebruiken wij de APIs van alle partijen.

Over de functie:
Als PHP developer ga je aan de backend systemen van webwinkelfacturen werken. Je gaat zowel werken aan koppelingen voor nieuwe partijen, tools om support te ondersteunen en aan onze eigen API. In onze software spelen queueing, microservices en automatische testen een belangrijke rol. Er is geen front-end development, dus CSS, HTML en Javascript zijn geen vereisten.

Functie eisen:
- Bezig met Informatica bachelor opleiding of afgeronde MBO-ICT niveau 4 opleiding, application developer
- Programmeer-ervaring (minimaal 1 jaar, pre)
- Ervaring met Linux, PHP, MySQL (minimaal 1 jaar, pre)
- Ervaring met PHPUnit of andere automatische test-tools - pre
- Ervaring met APIs - pre
- Ervaring met e-commerce software - pre
- Nauwkeurig en gestructureerd werken
- Goede concentratie en focus
- Plezier hebben in programmeren en techniek
- Zelfstandig
- Beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Dit is een zeer geschikte functie ook als je nog niet veel werkervaring hebt.

Wat wij bieden: Je komt met deze functie in het hart van de online wereld te werken. Wij bieden een passend salaris. Verder zijn wij zeer flexibel. Je kunt vanuit huis werken en ook partime is bespreekbaar. Deze functie is dus goed te combineren met de zorg voor kinderen en/of andere familie-leden, een studie of als je om een andere reden niet fulltime beschikbaar bent voor de arbeidsmarkt.

Je komt in een prettig team te werken. Wij zijn niet van de stress en wel van de goede organisatie. Een goede organisatie voorkomt stress en bevordert creativiteit. We hebben regelmatig overleg met elkaar en helpen elkaar daar waar we kunnen. Webwinkelfacturen zit in Bink 36 Den Haag en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Hoe solliciteren:
Stuur een korte CV en motivatiebrief naar sophie@webwinkelfacturen.nl, met in de onderwerpregel "Sollicitatie PHP developer!" (zonder de quotes).