Je kunt deze koppeling 30 dagen gratis uit proberen. Aan het einde van de proefperiode krijg je automatisch de mogelijkheid te verlengen en te betalen

Vanwege de veiligheid kunnen bij amazon.com koppelingen niet alle klantgegevens worden doorgezet. Alleen de postcode, plaats en land zullen in het boekhoudsysteem verschijnen. Wij zijn in overleg met Amazon om dit op te lossen. Let daarnaast op de BTW inrichting binnen het Amazon account. Heel vaak ontbreekt de BTW en moet deze apart aangevraagd worden. Voor meer informatie zie de FAQ.

Formulier aanmelden koppeling

€ 120 excl BTWProductbeschrijving


De koppeling plaatst de bestellingen uit de Amazon webwinkel in de Billit boekhouding. Omdat de bestellingen automatisch worden doorgezet bespaart de ondernemer met deze koppeling tijd op de financiele administratie en worden fouten voorkomen.


Hoe werkt de koppeling?


De koppeling haalt gedurende de dag de bestellingen op uit de webwinkel en stuurt deze door naar Billit. Bestellingen worden 1 keer doorgestuurd, niet vaker. Indien gewenst kunnen bestellingen met terugwerkende kracht worden doorgezet. Neem hiervoor contact met ons op, er wordt voor deze dienst een bescheiden vergoeding in rekening gebracht.


Installatie koppeling


Op deze pagina kun je je registreren voor een gratis periode. Na het invullen en versturen van het formulier ontvangt een email met de aanmelding. gaat de koppeling voor jullie klaarzetten en daarna kunnen jullie de koppeling configureren. Hiervoor ontvang je een aparte email met een link naar de installatie-handleiding en inloggegevens voor het persoonlijke dashboard.


Mocht je er niet uitkomen dan assisteren we graag.


Support


Er is een uitgebreide handleiding voor de installatie van de koppeling. Vragen en opmerkingen zijn zeer welkom via webcare@webwinkelfacturen.nl. We streven er naar alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.


PrijsinformatieZie de prijzen-pagina.
Voor deze koppeling heb je een account bij Amazon en een account bij Billit nodig. Let op: Je dient deze accounts zelf af te sluiten. De kosten voor deze accounts zijn NIET inbegrepen.