€72, €120 of €170 per jaar

Wij bieden koppelingen tussen webwinkels en boekhoud-systemen aan. Dat doen wij in de vorm van Software as a Service. Dat betekent dat je, tegen betaling, gebruik mag maken van de software en dat wij zorgen voor de operatie en het onderhoud. Je hebt ook toegang tot je persoonlijke dashboard en support. Wij hanteren drie principe's bij de prijsstelling:
1. Je kunt de koppelingen eerst gratis uitproberen.
2. Als je een kleine webwinkel hebt met een beperkt aantal facturen per jaar betaal je minder dan bij een grote webwinkel met veel facturen per jaar.
3. Als je meerdere webwinkels hebt die onder hetzelfde kvk nummer acteren en koppelen met hetzelfde account bij een boekhoud-system dan heb je recht op korting.

Prijsstelling

Dat brengt ons tot de volgende prijsstelling voor het koppelen met de platformen: WooCommerce, Prestashop, Open Cart, Magento, Bol.com en Mijnwebwinkel. Je betaalt de volgende prijzen, excl BTW vooruit betaald per jaar:

Omvang webwinkel # facturen per jaar Prijs
Mooie webwinkel Tot 250 facturen 72 Euro*
Grotere webwinkel Tot 1000 facturen 120 Euro
Grote webwinkel Vanaf 1000 facturen 170 Euro** ***

Als je in het jaar bij de grens komt, betaal je de delta bij tot einde van je jaar abonnement. Je hebt daarnaast recht op de volgende korting bij meerdere webwinkels:

# webwinkels Korting
2 10% op de tweede webwinkel
3 +20% op de derde webwinkel
4 +30% op de vierde webwinkel
5 of meer +40% op de >= vijfde webwinkel

Je kunt onze dienstverlening eerst een periode van 30 dagen gratis uitproberen. Tegen het einde van de proefperiode ontvang je een link waarmee je je contract kunt voortzetten. Je betaalt rechtstreeks aan webwinkelfacturen.nl. Als je na 30 dagen niet betaalt stopt de koppeling automatisch en heb je GEEN betaalverplichting.

Let op: Je dient zelf accounts bij de boekhoud-leverancier en webwinkelplatform af te sluiten. De kosten voor deze boekhoud- en webwinkel accounts zijn NIET inbegrepen.

Voor Lightspeed, Shopify en CCV Shop geldt een vergelijkbaar aantrekkelijk aanbod, maar er zijn nuance verschillen die te maken hebben met de Appstore & Billing mogelijkheden. Voor de specifieke voorwaarden zie de Lightspeed Appstore, de Shopify Appstore en CCV Shop Appstore. In deze situatie betaal je als webwinkelier aan Lightspeed, Shopify of CCV Shop. De dienstverlening en algemene voorwaarden zijn net als bij de andere e-commerce platformen rechtstreeks van webwinkelfacturen.nl


* Voor koppelingen met Exact Online is deze optie niet beschikbaar.
** Voor “onbeperkte” abonnementen geldt dat tot ongeveer 50.000 transacties per jaar we de klant goed kunnen bedienen. Houd wel rekening dat we een Fair Use Policy hebben - zie de FAQ. Klanten boven deze grens adviseren we even contact op te nemen. Er zijn namelijk mogelijkheden ook voor grotere aantallen goed ondersteund te worden.
*** Exact Online product en/of voorraad koppeling alleen beschikbaar binnen het grote abonnement.