Wij bieden koppelingen tussen webwinkels en boekhoud / factuur systemen aan. Dat doen wij in de vorm van Software as a Service. Dat betekent dat je – tegen betaling – gebruik mag maken van de software en dat wij zorgen voor het draaien van de software en het onderhoud. Je hebt daarnaast toegang tot je persoonlijke dashboard en support. Je kunt de koppelingen dus gebruiken ZONDER technische kennis en je kunt onze producten eerst gratis uitproberen.

Wij hanteren de volgende drie principe's bij de prijsstelling:
- Je mag het eerst een periode gratis uitproberen.
- Als je een kleine webwinkel hebt met een beperkt aantal facturen per jaar betaal je minder dan bij een grote webwinkel met veel facturen per jaar.
- Als je meerdere webwinkels hebt die onder hetzelfde kvk nummer acteren en koppelen met hetzelfde account bij een boekhoud / factuur system dan heb je recht op korting.

Prijsstelling:

Dat brengt ons tot de volgende prijsstelling voor e-commerce platformen: WooCommerce, Prestashop, Open Cart, Magento en Mijnwebwinkel: Je betaalt de volgende prijzen, excl BTW vooruit betaald per jaar:
1. Kleine webwinkel, tot 250 facturen per jaar: 72 Euro. Voor koppelingen met Exact Online is deze optie niet beschikbaar. Zie de AppStore van Exact Online.
2. Grotere webwinkel, tot 1000 facturen per jaar: 120 Euro.
3. Als je gedurende het jaar boven de 1000 facturen komt, betaal je 50 Euro extra met *onbeperkte* groei tot einde van je jaar abonnement. Je weet dus altijd wat je jaarlijks maximaal kwijt bent.

Je hebt daarnaast recht op de volgende korting bij meerdere webwinkels:
- 10% korting op je tweede webwinkel.
- 20% korting op je derde webwinkel.
- 30% korting op je vierde webwinkel.
- 40% korting op je vijfde en volgende webwinkel.

Klik hier hoe de korting in de praktijk werkt.

Je kunt onze dienstverlening eerst een periode van 30 dagen gratis uitproberen. Daarvoor hoef je alleen een naam en emailadres op te geven. Tegen het einde van deze 30 dagen ontvang je een link waarmee je je contract kunt voortzetten. Je betaalt rechtstreeks aan webwinkelfacturen.nl.

Als je niets doet wordt de koppeling automatisch na 30 dagen stopgezet en heb je GEEN betaalverplichting.

Let op: Je dient zelf accounts bij de boekhoud/factuur-leverancier (bijv. Exact, Twinfield, Yuki, Reeleezee, MoneyBird, Factuursturen, Asperion, e-boekouden, King of andere boekhoud paketten) en webwinkelplatform (bijv. SEOshop/Lightspeed, Mijnwebwinkel, CCV Shop) af te sluiten. De kosten voor deze factuur en webwinkel accounts zijn NIET inbegrepen.

Voor SEOshop/Lightspeed, Shopify en CCV Shop geldt een vergelijkbaar aantrekkelijk aanbod, maar er zijn nuance verschillen die te maken hebben met de Appstore & Billing mogelijkheden. Voor de specifieke voorwaarden zie de SEOshop/Lightspeed Appstore, de Shopify Appstore en CCV Shop Appstore. In deze situatie betaal je als webwinkelier aan SEOshop/Lightspeed, Shopify of CCV Shop. De dienstverlening en algemene voorwaarden zijn net als bij de andere e-commerce platformen rechtstreeks van webwinkelfacturen.nl

* Voor “onbeperkte” abonnementen geldt dat tot ongeveer 50.000 transacties per jaar we de klant goed kunnen bedienen. Houd wel rekening dat we een Fair Use Policy hebben - zie de FAQ. Klanten boven deze grens adviseren we even contact op te nemen. Er zijn namelijk mogelijkheden ook voor grotere aantallen goed ondersteund te worden.