Indien je meerdere webwinkels hebt die onder hetzelfde kvk nummer acteren en koppelen met hetzelfde account bij een boekhoud systeem dan heb je recht op de volgende korting:


# webwinkels Korting
2 10% op de tweede webwinkel
3 +20% op de derde webwinkel
4 +30% op de vierde webwinkel
5 of meer +40% op de >= vijfde webwinkel

In praktijk werkt dat als volgt:
I. Alleen op expliciet verzoek (dmv loggen case via webcare@webwinkelfacturen.nl) krijgt de webwinkelier bij aanmelding van de tweede (of n-de) winkel onder hetzelfde kvk nummer de desbetreffende korting voor de extra winkel(s).
II. We stellen voor de nieuwe webwinkel(s) de korting in. De (hoogste) korting wordt op de kleinste webwinkel toegepast.
III. Er is op aanvraag de mogelijkheid van Co-terminatie:. Dan zorgen we eerst dat alle webwinkels dezelfde einddatum krijgen. Dat doen we als volgt:

  • We berekenen de totale contractprijs voor een nieuw jaar. De (hoogste) korting wordt op de kleinste webwinkel toegepast.
  • We berekenen hoeveel er al betaald was voor de bestaande webwinkels voor de periode 'oorspronkelijke eind datum – start nieuwe contract datum'.
  • We sturen een betaallink voor het netto bedrag, te weten 'nieuwe contract prijs' minus’ de eenmalige pro rata correctie voor reeds gekoppelde en betaalde webwinkels'.
  • Nadat de webwinkelier betaalt wordt
    • de nieuwe contract informatie (prijs, einddatum) doorgevoerd.
    • een factuur gestuurd naar de webwinkelier met het totaal jaar-bedrag ovv de winkels die onderdeel zijn van het contract, de prijs inclusief korting en de eenmalige correctie.
  • Bij de verlenging krijgt de klant 1 geintegreerde email ovv alle bijbehorende winkels en de daarbij horende prijzen met een betaallink voor het totaal bedrag. Notificatie / herinnering worden automatisch verstuurd. Na betaling wordt (automatisch) factuur gestuurd met het totaal jaar-bedrag ovv de winkels die onderdeel zijn van het contract, de prijs inclusief de bijbehorende korting.
  • Afmelden van winkels gedurende het jaar kan niet. Indien je bij de renewal een webwinkel wilt afmelden, stuur je een mail naar webcare@webwinkefacturen.nl welke koppeling(en) stopgezet kunnen worden, waarna wij het nieuwe jaarbedrag berekenen en een betaallink toesturen.